Beste Lelylijn-supporter! Inmiddels twee jaar timmeren de eerste pioniers aan het spoor van de Lelylijn; het team is met een aantal vrijwilligers uitgebreid, acties worden uitgezet, contacten met belangstellenden en belanghebbenden worden goed onderhouden. Toch is nog steeds niet iedereen die beslissingsbevoegd is, overtuigd van de nut en noodzaak van de aanleg van de Lelylijn. Het gaat de goede kant op, dat zeker, maar we zijn er nog niet!


Wij als Team Lelylijn (Stichting Initiatiefgroep Lelylijn) gaan door met het werk om deze spoorlijn te realiseren, maar hiervoor is ook geld nodig. Geld om acties te kunnen voeren, het maken en onderhouden van een website, om eigen onderzoeken te laten doen, mensen te benaderen die ons kunnen helpen.

Daarom richten wij ons nu tot u. Wanneer de Lelylijn gerealiseerd is gaat dit regio’s, provincies, het Noorden en zelfs heel Nederland positief veranderen. U kunt ons, uzelf en of uw organisatie/bedrijf hierbij helpen.

Wij vragen u om een financiële bijdrage om ons werk te kunnen vervolgen tot het moment dat de regering besluit om tot de aanleg van de Lelylijn over te gaan. Alvast heel hartelijk dank voor uw support!
 
Nieuwsoverzicht